Gokkasten maart 2019

In de maand maart 2019 zijn er weer veel gokkasten online gelanceerd en een aantal komen nog online. Altijd interessant om daar meer over te weten te komen zodat je weet wat je mag verwachten.

Daarom geven wij je een aantal gokkasten in ons overzicht met de betreffende spelaanbieder en informatie erbij. Zo kun jij deze gemakkelijker opzoeken en kijken of dat er wat voor jou tussen zit. Je hebt alle tijd om alles op je gemak door te nemen, maar ook om te proberen.

Village People Macho Moves – Microgaming

Microgaming heeft de gokkast Village People Macho Moves ontwikkeld in de maand maart 2019. Daar kun jij ook gratis kennis mee maken als je een casino hebt gevonden waar de gokkast wordt aangeboden. Uiteraard kan er ook direct voor geld worden gespeeld. Je zal dan ook meer de spanning ervaren waar dat je naar op zoek bent. Je wordt met deze gokkast mee terug genomen naar de jaren zeventig en dan naar de discotheken. Je komt dan in aanraking met de 6 leden van de Village People groep.

Danger High Voltage 2

Big Time Gaming heeft een nieuwe gokkast ontwikkeld welke de opvolger is van Danger High Voltage. Bij veel spelers is dat een zeer bekende gokkast en daarom kunnen we ook niet wachten tot de 2e variant gespeeld kan worden. Er zijn veel Cloned Wilds aanwezig en dan nog de jackpot en dan kun je tot wel 36.000x je inzet winnen! De moeite waard om ook te zorgen dat jij er bij gaat zijn en je geluk op de proef stelt. Bekijk voordat je gaat spelen ook de prijzentabel, dan zie je welke symbolen je nodig hebt, hoeveel en welke bedragen je dan krijgt uitgekeerd. Dit is tevens een goede voorbereiding, want dan weet je ook waar je je op moet richten tijdens het spelen.

Glory and Brittannia

Playtech heeft een gokkast ontwikkeld genaamd Glory and Brittannia. Het is een Middeleeuwse gokkast en daarin vind je veel Britse personages. Robin Hood en Koning Arthur vind je bijvoorbeeld op de gokkast. In totaal zijn er 5 rollen en 3 rijen met symbolen, daarbij zijn er 243 verschillende winlijnen. Er zijn dan ook nog eens veel bonus features aanwezig en die zijn dan weer verbonden aan in totaal 7 karakters. Dit kan allemaal verschillen van elkaar, te denken aan gratis spins en bijvoorbeeld extra Wilds. Er kan in korte tijd een hoge winst worden behaald, ook wanneer er met een lage inzet wordt gespeeld.

Temple of Nudges van Netent

De laatste gokkast die wij onder de aandacht brengen is Temple of Nudges van Netent. Deze spel ontwikkelaar staat er al om bekend dat zij gokkasten ontwikkelen met zeer hoge winstkansen. Daar mag je dan bij deze gokkast ook weer op rekenen. De belangrijkste spelfunctie op de gokkast is uiteraard, hoe kan het ook anders, de nudge. Deze kan de rollen een zetje geven als deze niet goed zijn gevallen. Voor jou als speler is dat alleen maar een extra voordeel want zo heb je een grotere kans op winst. Sowieso wanneer dat alles is gevuld met Superstacked symbolen dan wil je wel eens weten wat je dan krijgt uitbetaald!