Gater Gold Deluxe Gigablox spelen met 4.096 winmanieren!

Spel provider Yggdrasil heeft onlangs een nieuw spel op de markt weten te brengen. Het gaat om de Gater Gold Deluxe Gigablox gokkast. Je kunt dit spel bij het online casino gaan spelen met een hoge kwaliteit.

Als speler zal je al snel worden verrast door het goed uitgewerkte thema over alligators en andere wilde dieren. Je kunt het spel gaan spelen met bijpassende grafische elementen en ook geluidstechnisch komt de gokkast niets te kort. Als je een gokje gaat wagen op de Gater Gold Deluxe Gigablox gokkast, zal je zien dat het speelveld uit 6 rollen bestaat. Je kunt per rol 4 symbolen laten zien en daardoor kun je een gokje wagen met 24 symbolen per speelronde.

Zodra je het spel hebt geladen, zal je zien dat je net als bij veel andere videoslots mee wordt genomen naar een Afrikaanse jungle. Je krijgt op de achtergrond een mistige omgeving te zien. Er zijn hoge bomen te zien, bladeren, hangende takken, palmbomen, gekleurde bloemen en water. In het water zie je een krokodil en deze kan ook op de rollen als symbool worden gedraaid. Op de rollen draai je ook poema’s, stokstaartjes, buffels, zebra’s en het logo van het spel. Gekleurde kaartsymbolen kunnen ook op de rollen worden gedraaid.

Het spel eenvoudig bedienen

Ben je van plan om te gaan spelen op de Gater Gold Deluxe Gigablox gokkast? Dan moet je uiteraard goed weten hoe het spel bediend moet worden. Je kunt dit spel bedienen met een minimaal aantal knoppen en deze worden weergegeven aan de onderkant van de rollen. Er is onder andere een ‘COIN VALUE’ knop aanwezig en hier kun je een inzet mee plaatsen.

Uiteraard speel je de Gater Gold Deluxe Gigablox gokkast altijd met een inzet naar keuze. Je kunt bij deze gokkast minimaal €0,20 per draai inzetten. De maximale inzet die je kunt plaatsen per draai is €60. Als je een inzet hebt geplaatst kun je de rollen laten draaien. Dit is mogelijk met de groene knop waar de witte pijl op wordt weergegeven. Zodra de rollen gaan draaien maak je direct kans op het winnen van mooie prijzen.

Hoe win je met Gater Gold Deluxe Gigablox?

Dit spel kan worden gespeeld met hoge kansen op winst. Zodra de rollen gaan draaien is het jouw doel om combinaties te vormen. Dit moet met minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Het is belangrijk dat elke combinatie op aaneengesloten rollen wordt gedraaid. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Gater Gold Deluxe Gigablox gokkast met 4.096 winmanieren en daardoor heb je als speler al snel een hoge kans om een winst naar binnen te slepen. Dit spel heeft een Return to Player van 96% te bieden en wordt gespeeld met een hoge variantie. Je kunt met deze gokkast maar liefst 20.000 keer je inzet winnen!

Wilds, Scatters en free spins gebruiken

Tijdens het spelen van de Gater Gold Deluxe Gigablox gokkast kun je ook extra functies gebruiken. Daardoor wordt het nog spannender om de rollen van het spel te laten draaien.

Als je met dit spel aan de slag gaat, zal je onder andere Wild symbolen tegen kunnen komen. Deze herken je aan het logo van het spel. Hiermee kun je alle standaard symboolsoorten van de gokkast mee vervangen, waardoor het completeren van onderbroken combinaties mogelijk wordt gemaakt. De krokodil levert prijzen op als een Two of a Kind. Hij heeft dus een dubbele waarde te bieden en kan daardoor een mooie winst opleveren.

Er kunnen ook free spins gewonnen worden tijdens het spelen van de Gater Gold Deluxe Gigablox gokkast. Dit is mogelijk met het free spins symbool die als Scatter dient. Je kunt met de free spins die je ontvangt de rollen van het spel gratis laten draaien. Op die manier kun je gratis prijzen naar binnen slepen, omdat het jou geen eigen inzetten kost. Spelen op de Gater Gold Deluxe Gigablox gokkast is dus zeker de moeite waard!