Dracula’s Castle online spelen

Is het tijd voor wat dramatische spanning bij jouw spelervaring als het gaat om het spelen van videoslots? Dan ben je bij de Dracula’s Castle slot aan het goede adres. In de loop der jaren zijn er al meerdere online gokkasten met een vampierthema de revue gepasseerd, maar deze slot van software provider Wazdan Holdings Ltd uit Cyprus is toch wel weer speciaal te noemen. Wazdan Holdings Ltd staat bekend om hun klassieke weergave van leuke casinogames. Durf jij het aan om met Dracula op pad te gaan in dit avontuur en met een beetje geluk ook nog eens een boost aan je saldo te geven? Lees dan snel verder wat deze schrikbarende slot te bieden heeft met zijn spookachtige symbolen bij de basisgame, Wild symbolen die zich mogelijk ook nog uitbreiden, vermenigvuldigers en een interessante gokfunctie. Laten we snel kijken naar hoe de Dracula’s Castle slot te spelen is.

Algemene slot details

De Dracula’s Castle slot wordt gespeeld op 5 rollen met 3 rijen van symbolen en heeft 5 winlijnen. Het aantal winlijnen van deze slot lijken er niet veel te zijn, maar met de vele en interessante Wild symbolen en vermenigvuldigers die je kunt verdienen op deze game, is het toch zeker een interessant spel. Daarnaast kan je bij deze slot van Wazdan Holdings Ltd ervoor kiezen om je volatiliteit in te stellen op laag, middel of hoog, waardoor je zelf toch zeker indirect enige invloed hebt op de te landen symbolen. Je zult bij iedere spin vrouwelijke vampiers, kastelen en grafstenen voorbij zien komen die je compleet laten opgaan op het spel. Vooral met alle spannende geluidseffecten, is dit een slot die je niet moet spelen als je bang bent aangelegd.

Om te winnen is het binnen de uitleg de bedoeling om minimaal 2 van dezelfde symbolen op een van de 5 winlijnen te laten landen, van links naar rechts. Deze minimum inzet bij de Dracula’s Castle slot ligt op 0,01 en de maximale inzet zal 10 per spin zijn. Natuurlijk vind je ook op deze slot standaard symbolen van lagere waarde zoals 9, 10, J, Q, K en A. Als je meer wil weten over de exacte waarde van de verschillende symbolen en combinaties hiervan, raden wij je aan om in het overzicht van de uitbetalingstabel op de game zelf te kijken.

Bonusfeatures

Je vindt op de Dracula’s Castle slot verschillende vermenigvuldigers, van 3x tot 5x je inzet, bij het maken van een winnende combinatie van symbolen. Daarnaast is er natuurlijk ook het Wild symbool wat alle andere reguliere symbolen kan vervangen om je zo te helpen meer winnende combinaties van symbolen te maken. Deze Wild symbolen kunnen zich ook nog eens uitbreiden waardoor je bij een combinatie van 5 Wild symbolen op een regel een prijs kunt winnen van maar liefst maximaal 10.000x je inzet.

Naast deze mogelijk uitbreidende Wild, zal je ook bij iedere uitbetaling de kans hebben om te gokken om je prijs te verdubbelen. Je moet op deze bonusgame kiezen welke van de twee kelken bloed bevat. Wanneer je dit goed gokt, verdubbelt je inzet, bij een foute gok zal je het allemaal verliezen. Het is dus aan jou of je deze extra spannende functie zult gaan benutten. Het mooie van deze feature is dat je tot 7 kansen hebt om te gokken waardoor je dus ook meerdere kansen hebt om je inzet te verdubbelen.

Dracula’s Castle ervaring

Deze spannende slot met een vampierthema is zeker niet een van de vele andere met eenzelfde thema. Er zitten echt een aantal dingen op die deze slot speciaal maken. Denk bijvoorbeeld aan de symbolen, de vermenigvuldigers, de mogelijke uitbreidende Wild symbolen en de spannende geluidseffecten die tijdens het spelen hoorbaar zijn. Zo kan je bijvoorbeeld worden opgeschrikt door een menselijke krijs, het geluid van kraaien, voetstappen en het geluid van een hartslag. Zoals we eerder al aangaven moet je niet bang zijn aangelegd wanneer je je aan deze leuke slot gaat wagen. Durf jij het aan? Deze slotgame is daarnaast ook geoptimaliseerd voor het spelen op een mobiel apparaat.