Double Wammy gokkast

Tussen alle flashy en aantrekkelijke gokkasten die in vele getalen en in ontelbaar veel thema’s, soorten en maten op de iGaming markt te vinden zijn, zijn er gelukkig ook altijd nog gokkasten te vinden die klassieker aandoen.

De Double Wammy slot van software provider Microgaming is er zo één en mag toch wel zeker dat retro-gevoel weer helemaal terugbrengen tijdens het laten draaien van de verschillende rollen. Eenvoud en overzicht zijn eigenlijk altijd wel de toverwoorden wanneer we het hebben over klassieke gokkasten en dit zul je dan ook zeker terugvinden op deze leuke gokkast.

De gokkast nader bekeken

Het speelveld van de Double Wammy slotgame bestaat uit 3 rollen met elk 3 symbolen en telt een enkele winlijn. De bedoeling van deze gokkast is om zoveel mogelijk winnende combinaties van symbolen op de winlijn te laten draaien. Zoals we al aangaven draait het er bij deze gokkast vooral om de eenvoud en de authentieke look en feel. Het ademt een retrosfeer en brengt ongetwijfeld verschillende oude en leuke herinneringen naar boven. Op de rollen vind je vertrouwde symbolen als kersen, bar, 2x bar, 3x bar en 7’s. De verschillende symbolen vertegenwoordigen ieder hun eigen waarde en zullen in een winnende combinatie dan ook hun eigen winst opleveren. Op het spel zelf vind je naast de draaiende rollen en duidelijk overzicht van de waarde van alle symbolen en de combinaties die een prijs opleveren.

De geregistreerde RTP van Double Wammy is vastgesteld op een nette 96,23% en kan daarmee zeker mee doen in de poel van moderne gokkasten. Hoewel deze gokkast niet de reguliere gokkast is, heeft het absoluut zijn eigen charme en zal het de liefhebber van klassieke games ongetwijfeld kunnen bekoren.

Bonusfeatures zijn er wel!

Microgaming software
Microgaming software

We hebben het hier over een klassieke retro casino slotgame, die als kenmerk hebben om niet vol te zitten met verschillende bonusfeatures. Zo zul je op Double Wammy dan ook geen Scatters, gratis spins en progressieve jackpot tegenkomen. Om het geheel toch wat extra’s te geven, heeft het team van Microgaming Wild symbolen aan de rollen toegevoegd. Deze Wilds worden gerepresenteerd door het logo van Double Wammy en naast dat ze, zoals we gewend zijn van Wild symbolen, reguliere symbolen op de rollen kunnen vervangen, verdubbelen ze de winst van een combinatie waar de Wild onderdeel van uitmaakt ook nog eens. Goed om te weten is dat het Wild symbool geen enkele kers zal vervangen. Wanneer je een winnende combinatie maakt waarbij je gebruik maakt van 2 Wilds, zal dat je winst niet verdubbelen, maar worden vermenigvuldigd met 4x.

Double Wammy voor geld

De Double Wammy slot is een klassieker die zeker in de smaak zal vallen bij slotfanaten die houden van een retro tintje en het liefst overzicht en eenvoud voor zich zien bij het openen van een gokkast. Hoewel er niet veel bonusfeatures aan zijn toegevoegd, brengt deze game toch zeker wel een bepaalde mate van spanning met zich mee. Ga er eens lekker voor zitten en laat de rollen draaien om te zien welke van de oude vertrouwde symbolen jou kunnen verblijden. Het is een spel wat je eerst gratis kunt spelen en vervolgens voor geld. Het zorgt er zo voor dat je bent voorbereid op wat er komen gaat. Je hebt de kans dus probeer het zelf ook eens uit, je kunt nagaan welke symbolen er zijn en welke winsten er voor je klaar zijn bij een bepaalde inzet. De echte spanning begint als je met eigen geld speelt.