Devils gokkast van StakeLogic

Kom snel ontdekken wat de mooie Devils gokkast van Stakelogic je te bieden heeft. Dit spel neemt je tussen de online gokkasten mee naar de tijd van de duivels, vol spanning ga je genieten van iedere ronde. Je hebt hierbij tien lijnen en 5 neon rollen en deze zijn allemaal gevuld met amuserende symbolen. Daarbij kun je denken aan duivelse bellen, maar ook ‘expanding’ wilds en een toenemende verdubbelaar.

Het wordt dankzij de winstverdubbelaar nog veel leuker om hier te spelen want zo kan iedere winnende spin een extra grote win opleveren. Het spel heeft een retro thema en de rollen bevinden zich op een moderne maar toch wel een eenvoudige achtergrond. Alles bij elkaar is het een mooi spel om te zien, het is een van de betere gokkasten van StakeLogic die je echt niet wil missen. Speel daarom ook een keer mee on te ontdekken wat het spel jou gaat brengen.

Symbolen Devils gokkast

Bij deze gokkast kom je veel symbolen tegen op de rollen en deze hebben een klassieke vibe. Er kunnen door jou veel winnende combinaties gemaakt worden door het fruit zoals aardbeien, pruimen, kersen, druiven, citroenen en 7’s. Je hebt ook een bel symbool maar let op want deze heeft een aparte twist gekregen. Je zal hem herkennen als een vurige duivel. Het is ook het wild symbool van het spel en daardoor kun je hierdoor winnende combinaties maken en snel hogere bedragen winnen. De symbolen die je op de rollen gaat tegen komen, zijn goed voor heel mooie prijzen. Maar wat je precies gaat krijgen, kun je maar beter bekijken door naar de prijzentabel te kijken. Dit geeft je een goed beeld van wat er allemaal kan en wat jouw opties daarin zijn. Met een beetje geluk win je namelijk een mooi bedrag en kun je je geluk niet op!

Gokkast Functies

Er zijn een paar extra functies die je tegen kunt komen bij deze gokkast. Zo heb je bijvoorbeeld de Expanding Wilds. Als je namelijk een wild devil symbool op de rollen hebt laten laden, dan breidt deze zich uit om zo alle rollen te bedekken. Een wild rol zal hierbij bevriezen en als deze zich uit gaat breiden worden de gratis spins geactiveerd. Je kunt de wild symbolen tegen komen op de tweede, derde en vierde rol en deze kunnen ieder symbool tijdens het spel vervangen. Ook is er nog een Random Wild Multiplier aanwezig, dit is een willekeurige wild verdubbelaar. Hierbij wordt iedere winnende combinatie waar een wild symbool in zit zo ingezet zodat deze een willekeurige wild verdubbelaar functie activeert. Let goed op want de waarde van de willekeurige wild verdubbelaar kan enorm verschillen tussen de x1 en de x8. Het hangt af van het level wat je hebt gekozen.

Gratis of voor geld spelen

De gokkasten van StakeLogic kun je zowel gratis als voor geld en ook mobiel spelen. Je hebt zelf in de hand met hoeveel geld je wil spelen, dus zorg dat je daar alles over te weten komt en ontdekt wat je daarmee kunt verdienen. Het is belangrijk dat je eerst gaat oefenen, en vervolgens kun je wanneer het je goed bevalt met eigen geld spelen. Je kunt daarin met een laag of hoog bedrag spelen, wanneer je maximaal speelt kun je ook een flink bedrag winnen. Nu maar hopen dat je een beetje geluk hebt en een mooi bedrag gaat winnen als je deze gokkast kiest. Iedere draai is weer spannend en gaat ervoor zorgen dat je geniet van het spel.