Cosmic Dream spelen van BF Games

Heb je wel eens gehoord van de gokkast Cosmic Dream van BF Games? Een interessante tussen de online gokkasten met wel 20 winlijnen en nog eens 5 rollen.

Daarnaast nog een uitkeringspercentage van 96.08% en dan nog een inzet van €0,20 tot maximaal €200. Tijd om eens na te gaan wat het jou te bieden heeft want je kunt een maximaal bedrag van wel €20.000 winnen. Dit is al een goede reden om na te gaan wat het jou te bieden heeft en na te gaan hoeveel geluk jij hebt als je zelf een gokje waagt. Je kunt zelf bepalen wanneer je gaat spelen en hoe, want mobiel gokken is ook een optie. Daarbij is de eerste keer wel even wennen omdat je op een kleiner scherm kijkt, maar het gaat er om dat je weet dat het mogelijk is. Je vergroot daardoor namelijk je kansen op winst alleen maar.

Over de gokkast

Er kan gespeeld worden op een speelveld van 5 x 3 en dan zie je een dromerige achtergrond. Maan, sterren, dan nog de sterrenbeelden en heel wat moois bij elkaar. Je hebt veel symbolen nodig om mooie prijzen te winnen en dan gaat het er weer om dat je zoveel mogelijk soortgelijke items op de rollen draait. Hoe meer symbolen je hebt gedraaid hoe hoger de prijs die je dan gaat innen. We leggen je uiteraard meer uit over het thema en de symbolen en dan ben je nog beter voorbereid op wat jij op de gokkast Cosmic Dream kunt verwachten. Je hebt om te beginnen te maken met wat lagere symbolen en dat zijn de mystieke tekens en dan nog de elementen in neon kleuren. Als je aarde en vuur hebt dan krijg je maximaal 1,5x jouw inzet.

Hogere symbolen zijn er ook en dat zijn de maan, diamant, elf en dan nog de dromenvanger. Als je er daar dan 5 van hebt dan krijg je tot maximaal 5x je inzet terug. Je gaat natuurlijk voor de hogere prijzen maar ook met de andere symbolen kun je heel wat moois bij elkaar sparen. Een groen oog is een Wild op deze gokkast. Deze kan dan weer zorgen voor extra prijzen en hogere kansen op winst dus als je die draait heb je veel geluk! Het enige wat je zou kunnen doen is het proberen en dan kom je er vanzelf achter hoe winstgevend het voor jou kan zijn op Cosmic Dream. Je bepaalt namelijk zelf met welk bedrag je speelt en waar en wanneer je gaat gokken. Probeer het daarom en dan zie je hoeveel geluk jij vandaag hebt en wie weet win jij wel de hoofdprijs op deze gokkast.

Bonussen op de Cosmic Dream gokkast

Het is altijd interessant om wat meer te weten te komen over de gokkast bonussen die je tegen kunt komen op de gokkast Cosmic Dream. Zo heb je dan bijvoorbeeld de Laser functie. Als je een Wild hebt gedraaid tijdens de free spin ronde dan wordt er een speciale laser ingezet. Daarbij tovert de laser iedere diamant op je scherm naar een hoger symbool. Dit kan dan dus erg winstgevend voor jou werken want dan verdwijnen de lagere symbolen op je scherm. Dan heb je te maken met nog een bonus en dat is de free spin bonus. Scatters spelen daarin een grote rol en dat is de veelkleurige neon bloem. Deze kun je op iedere rol tegenkomen en dan zorgen voor mooie prijzen. Als jij er 3 hebt dan krijg je de free spins bonus en dan kun je nog eens een mooi aantal bij elkaar winnen.