Cat Wilde and the Eclipse of the Sun God online

Online spelen op de Cat Wilde and the Eclipse of the Sun God gokkast is zeker de moeite waard. Dit spel is ontwikkeld door spel provider Play’n GO. Je kunt het spel gaan spelen met een goed uitgewerkt thema.

Als je dit spel gaat spelen zal je kunnen genieten van mooie grafische elementen. Je wordt meegenomen naar een grote tempel. Samen met een reizigster kun jij de omgeving verkennen. Dit spel heeft een unieke gameplay te bieden.

Op de achtergrond van het spel zie je de tempel verschijnen. Rondom zie je hoge bomen, struiken en veel bladeren. Je ziet ook de zon en wat wolken. Laat je de 5 rollen van Cat Wilde and the Eclipse of the Sun God draaien? Dan krijg je ook bijpassende symbolen op de rollen te zien. Je kunt symbolen draaien als reizigsters, kompassen, sleutels, doodskoppen en nog veel meer. De symbolen kunnen jou voorzien van mooie geldprijzen en daardoor zal de spanning al snel hoog oplopen als je een gokje gaat wagen.

Spelregels Cat Wilde and the Eclipse of the Sun God

Voordat je een gokje kunt gaan wagen op online gokkasten van Play’n GO is het belangrijk om te weten hoe het spel bediend kan worden. Je kunt het spel gaan spelen met een minimaal aantal knoppen en deze vind je terug aan de onderkant van de rollen. Met de getallenlijn kun je een inzet plaatsen en uiteraard speel je altijd met een inzet naar keuze. Je kunt Cat Wilde and the Eclipse of the Sun God gaan spelen voor minimaal €0,20 per draai en maximaal €100 per draai.

Nadat je een inzet geplaatst hebt kun je de rollen van het spel laten draaien. Dit kan met de ronde knop waar de twee grote pijlen op staan. Bij elke draai maak je kans op winst en dat maakt het al snel uiterst spannend voor jou als speler. Goed om te weten is dat je na elke draai de mogelijkheid krijgt om de inzet aan te passen. Zo kun je af blijven wisselen als je dat wilt.

Play N GO heeft ook aan extra’s gedacht

Om het voor jou als speler nog spannender te maken dan het al is heeft Play’n GO een aantal extra functies toegevoegd. Je kunt met de extra functies mooie prijzen winnen en ook kun je er de kans op winst mee vergroten. Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere Wild symbolen kunnen draaien. Zij hebben een vervangende functie en kunnen goed van pas komen bij een onderbroken combinatie. Je kunt met het Wild symbool dan het verkeerde symboolsoort vervangen en zo wordt de onderbroken combinatie gecompleteerd. Jij als speler kunt dan alsnog een winst uit laten betalen.

Bovendien kun je het spel ook spelen met Scatter symbolen. Met de Scatter symbolen kun je winsten behalen zonder een combinatie te vormen of een winlijn te volgen. Je kunt ook free spins winnen met de Scatter symbolen die toe zijn gevoed. Met de free spins kun je de rollen gratis laten draaien en zo win je gratis prijzen.

Winsten behalen op 5 rollen

Jouw doel tijdens het spelen van de Cat Wilde and the Eclipse of the Sun God slot is uiteraard het winnen van zoveel mogelijk prijzen. Om te kunnen winnen moet je op de 5 rollen van het spel combinaties draaien die compleet zijn. Een combinatie moet minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Elke combinatie moet één van de 20 winlijnen volgen. Je kunt in de prijzentabel terugvinden welke winsten je precies kunt behalen.