Butterfly Staxx 2 van Netent

Tijd om een nieuwe gokkast te proberen, het kan namelijk want Netent heeft de gokkast Butterfly Staxx 2 ontwikkeld en dat is een vervolg op de variant van vorig jaar.

Je hebt 5 rollen en dan nog eens 40 winlijnen vol met interessante items. Je wordt op de gokkast meegenomen naar een dromerige wereld vol magische vlinders. Dan heb je veel symbolen, de lage waarde qua symbolen op de rollen zijn A tot J kaartensoorten, terwijl symbolen met gemiddelde waarde de diverse bloemen zijn. Daarbij is het best uitbetalende symbool de vlinder. Daarvoor krijg je dan 2x je inzet en dan heb jij er wel 5 nodig. Actie heb je zeker op de rollen, voel daarom ook zelf de spanning maar eens, want dan kun jij nagaan hoe interessant het voor jou kan zijn.

Extra items op Butterfly Staxx 2

Wild symbolen heb je zeker op de gokkast Butterfly Staxx 2. Je hebt daarvoor de lotusbloem die fungeert als Wild en deze kan alle andere symbolen op de rollen vervangen. Maar er is nog veel meer, want je hebt ook de Re-Spin-functie. Heb jij veel Butterfly-symbolen op één van de rollen? Dan krijg jij te maken met de Re-Spin-functie. Daarbij zullen alle weergegeven Butterfly-symbolen uiterst links van de rollen verplaatst worden en dan krijg je een re-spin. Als het je lukt om de linker rollen met vlinders te bedekken, dan kun je met nog een extra spel te maken krijgen of met de 3e. Het kan even door blijven gaan en dat kan zorgen voor extraatjes voor jou op Butterfly Staxx 2.

Dan heb je nog een Scatter en ook die kan zorgen voor extraatjes op Butterfly Staxx 2. Maar de Scatter op rol 1, 3 en 5 zorgen voor de mooie bonusfunctiekeuze. Dan heb jij 2 opties en dan kun je denken aan de optie Butterfly Spins, dan krijg je 5 gratis spins met alleen slapende en actieve cocons op de rollen. Let goed op want ieder actief cocon welke landt zal veranderen in een vlinder, waardoor de kans op enorme winsten wordt geactiveerd. Maar ben je ook bewust dat deze cocons niet opnieuw getriggerd worden. Nog een andere optie is de Butterfly Frenzy. Je krijgt dan een nieuw scherm met vlinders die over de rollen fladderen. Daarbij heb je veel opties en die kunnen zorgen voor flinke winsten.

Probeer Butterfly Staxx 2 zelf ook uit

Als jij de gokkast Butterfly Staxx 2 hebt geopend, dan kun jij ook eerst oefenen. Zo kun jij de prijzentabel bekijken en dan zien welke symbolen er zijn, hoeveel je er nodig hebt en hoe winstgevend het allemaal kan zijn. Netent heeft wat moois voor jou ontwikkeld en daarom kun je ook maar beter bekijken wat het jou te bieden heeft. Tijd om daarom even tijd vrij te maken voor de beste gokkasten zodat jij Butterfly Staxx 2 ook kunt openen, zowel online als op je mobiel. Het is een mooi moment waar je naar uit gaat kijken en dan kun jij ook het maximale er uit weten te halen. Ieder moment van de dag heb jij de kans om te spelen, maar het zal je goed doen wanneer je er direct gebruik van maakt want dit is een bijzondere kans.