Bull in a China Shop biedt 5 rollen

Play’n GO heeft onlangs een nieuwe gokkast uitgebracht en het gaat om de Bull in a China Shop gokkast. Als je dit spel gaat spelen zal je mee worden genomen naar het oosten. Je kunt het spel gaan spelen met een goed uitgewerkt thema. Bij dit spel kom je 5 rollen tegen en per rol kun je 3 symbolen draaien. Daardoor speel je met 15 symbolen per draai. Als je de Bull in a China Shop gokkast gaat spelen kun je mooie symbolen draaien die goed in het thema passen. De achtergrond van het spel is ook goed in elkaar gezet.

Op de achtergrond zie je een straat met oosterse winkels. Als je naar de straat kijkt zie je lichtjes branden en gekleurde dakpannen. Je ziet ook potten staan en oude vazen. Laat je de rollen van het spel draaien? Dan kun je oosterse oude vrouwen draaien, potten, grote pannen, vazen en een grote stier met hoorns. Er zijn ook gekleurde kaartsymbolen toegevoegd aan de Bull in a China Shop gokkast. Denk hierbij aan harten, schoppen, ruiten en klavers.

Spelregels ontdekken

Voordat je de Bull in a China Shop gokkast kunt gaan spelen is het goed dat je jezelf eerst voor gaat bereiden. Je moet goed weten hoe het spel bediend kan worden met de knoppen die toe zijn gevoegd. Als je de Bull in a China Shop gokkast gaat spelen zal je met de getallenlijn een inzet kunnen plaatsen. Je kunt met de min knop de inzet verlagen en met de plus knop kun je de inzet verhogen.

Als je dit spel gaat spelen zal je minimaal €0,10 per draai kunnen plaatsen en maximaal €100 per draai. Je kunt na het plaatsen van een inzet de rollen laten draaien. Dit kan met de groene ronde knop waar de twee witte pijlen op staan. Bij elke draai maak je kans op winst en dat maakt het al snel spannend voor jou als speler.

Winsten behalen met combinaties

Zodra je de speelautomaat rollen van Bull in a China Shop laat draaien maak je direct kans op winst. Om te kunnen winnen moet je op de rollen van het spel combinaties draaien die compleet zijn. Een combinatie moet altijd bestaan uit soortgelijke symbolen en dit moeten er minimaal 3 zijn. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 20 winlijnen volgt. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts en op aaneengesloten rollen.

Je kunt de Bull in a China Shop gokkast gaan spelen voor de winst met een RTP van 94,2%. Wil je weten welke winsten je met de Bull in a China Shop gokkast kunt behalen? Neem dan gerust een kijkje in de prijzentabel.

Vergroot winkansen met extra functies

Wanneer je de Bull in a China Shop gokkast gaat spelen zal je ook extra functies tegen kunnen komen. Met de extra functies kun je de kans op winst vergroten en ook kun je er mooie prijzen mee winnen. Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere Wild symbolen kunnen draaien. Zij hebben een vervangende functie en kunnen alle symboolsoorten van het spel vervangen.

Je kunt met het Wild symbool dan ook onderbroken combinaties laten completeren. Als je dat voor elkaar krijgt kun je alsnog een winst uit laten betalen. Je kunt ook Scatter symbolen draaien en daar kun je free spins mee winnen. Als je free spins gewonnen hebt kun je de rollen van het spel laten draaien zonder dat het jou een inzet kost. Omdat je dan gratis speelt kun je ook gratis prijzen winnen.