Bridesmaids gokkast spelen

Microgaming is een bekende spelontwikkelaar en steeds meer mensen ontdekken wat de voordelen zijn van online gokkasten. Misschien heb je nog geen kennisgemaakt met de gokkast Bridesmaids, het wordt dan toch eens tijd om dat te veranderen.

Het spel bevat 40 winlijnen en kan al gespeeld worden vanaf €0,40. Je kunt maximaal met €60 spelen en dan kom je nog veel gratis spins en een Pick ’n Click bonus tegen. Er geldt een uitkeringspercentage van 96,71%. De naam van de gokkast doet je misschien denken aan de film, daar is de gokkast dan ook van afgeleid. De dames staat hier centraal, het is een spannende en veel belovende gokkast waar je zelf ook eens naar moet kijken. Microgaming staat bekend om de goede gokkasten en daar hoort deze dan ook echt bij.

Spelregels Bridesmaids

De gokkast Bridesmaids bevat 5 rollen, 4 rijen en dus de 40 vaste winlijnen. Dit houdt in dat je de winlijnen dus niet zelf kunt kiezen, want iedere draai weer staan deze vast, Je hebt verschillende premium symbolen op de gokkast en dat zijn de bridesmaids uit de film genaamd Becca, Rita, Megan, Helen, Annie en Lillian. Er zijn ook nog schoppen, harten, ruiten en klaveren aanwezig als symbolen. De symbolen hebben allemaal een eigen waarde om aan je uit te laten keren. Als je dat precies wil weten kun je daarvoor de prijzentabel bekijken. Maar wij kunnen je er ook alvast het één en ander over vertellen. Als je namelijk Becca, Rita en Megan hebt dan kun je daar goed geld mee verdienen. Als je 5 dezelfde symbolen hebt op een actieve winlijn krijg je namelijk 5x je totale inzet.

Maar wanneer je Hellen en Annie hebt dan krijg je 7,5x je inzet bij 5 dezelfde symbolen. Dan heb je nog Lillian en daarvoor krijg je 12,5x je inzet bij 5 dezelfde symbolen. Er is nog veel meer, zo is er ook een Wild, Bridesmaids. Een Wild kan alle symbolen vervangen behalve een Scatter. Als je goed kijkt dan zie je dat het Wild logo een Stacked Wild is en deze kan zorgen voor leuke prijzen. Iedere ronde gaat het er weer om dat je geluk hebt en mooie prijzen kunt innen. Je bent afhankelijk van de symbolen die je op de rollen tegen gaat komen. Maar als je gelijke symbolen hebt dan hangt de winst ook af van de inzet die je hebt geplaatst. Hoe hoger jouw inzet is, hoe hoger de uitbetaling zal zijn bij winst. Ook met kleine inzetten kun je leuke winsten behalen.

Bonusronden toegelicht

Bonussen doen het altijd goed op de gokkasten en bij andere casino games. Op deze gokkast is de cupcake een Scatter. Als je er 3 of meer hebt dan zal de bonusronde worden geopend. Je moet dan eerst een keuze maken en dan maak je kans op 4 verschillende boosts met de cupcakes. Mocht je de roze frosting hebben dan krijg je alle roze cash prijzen en deze worden verdubbeld of verdriedubbeld. Maar let op want bij de blauwe frosting gebeurt hetzelfde alleen dan met de blauwe cash prijzen. Dan is er nog de gemixte frosting en die zorgt ervoor dat alle cash prijzen worden verdubbeld of verdriedubbeld. Ook zijn er nog 2 driehoekjes en die zorgen dat je meerdere prijzen wint.

Er zijn ook nog 4 interactieve features. Je hebt bijvoorbeeld Friendship en daarbij krijg je 10 free spins. Je hebt ook nog de Flying High en dan krijg je 10 free spins en dan zijn er ook nog Growing Wilds aanwezig. Je hebt ook nog Boutique en dan moet je foto’s matchen en kun je prijzen winnen. Als laatste is er nog Magic Moments en dan kun je ook mooie prijzen winnen.