Book of Ra Magic spelen

Als je benieuwd bent hoe de gokkast Book of Ra Magic in zijn werk gaat, dan leggen we je dat graag uit. Je wordt namelijk meegenomen naar het mooie Egypte en dan zal je al snel zien dat je ook niets tekort gaat komen. Bonussen zijn er ook genoeg dus het enige wat wij je aan kunnen raden is zorg dat je er klaar voor bent en ook goed er voor gaat zitten.

De online gokkast bevat namelijk een uitkeringspercentage van 95,03%. Jij gaat als avonturier op pad en komt dan op de rollen waarbij je tot wel maximaal 5.000x de inzet per winlijn kunt innen. Daarvoor heb je wel geluk nodig maar die kans heb jij iedere draai weer! Daarnaast val je al snel in de prijzen, want je krijgt al uitbetaald bij 2 items per winlijn! Lees daarom op je gemak alles door over deze en andere gokkasten.

Meer over de gokkast

Voordat het zover is dat je zelf een gokje gaat wagen op de gokkast Book of Ra Magic, is het goed om eens te zien wat het jou te bieden heeft. Je hebt bijv. de keuze uit online of mobiel gokken, maar je kunt ook eerst oefenen en dan pas later voor geld spelen. Zomaar een paar dingen waar je alvast over na kunt denken en dan kun je later sneller in de praktijk aan de slag met het echte werk. Er kan namelijk al met eigen geld gespeeld worden met een minimale inzet van €0,01 en met maximaal €500 per speelronde. Daardoor zal je ook zien dat de prijzen hoog op kunnen lopen want hoe hoger je inzet is hoe hoger de kans op hogere uitbetalingen bij winst. Maar bekijk goed wat er voor jou mogelijk is want ook met lage inzetten kun je mooie prijzen winnen op Book of Ra Magic.

Iedere draai is weer spannend want je kunt handmatig de rollen draaien maar ook automatisch. Als je voor de laatste optie gaat dan zal je merken dat het veel sneller gaat. Je hoeft niet iedere ronde alles in te stellen maar je kunt veel ronden achter elkaar spelen en zo hoge winsten pakken.

Bonusfuncties

Gelukkig heb je naast de gewone items op de rollen op de gokkast Book of Ra Magic bij een casino nog meer want je hebt het gouden boek en dat is een Wild. Deze zorgt ervoor dat je sneller een winnende combinatie zou kunnen draaien. Het gouden boek dient ook als Scatter en als jij deze dan 3x hebt dan krijg je 10 free spins cadeau. Voordat je die in kunt zetten zal je eerst een bonus symbool krijgen en deze wordt voor jou gekozen. Heb je daarbij dan de avonturier 5x op 5 rollen? Dan krijg je tot wel 5000x je inzet uitgekeerd. Je hebt dan wel veel geluk nodig maar de kans dat het lukt is er dus wel! Maar zo zijn er nog meer symbolen die extra winstgevend kunnen zijn en welke jij dan draait, dat ervaar je pas als jij een gokje gaat wagen met eigen geld.