Bonanza gokkast spelen

Ontspannen is iets wat veel mensen graag doen, dit kan ook met online gokken. Bonanza is één van de betere gokkasten waar dat op gaat lukken. Je krijgt tijdens het spelen veel kansen op gratis spins, extra bonus rondes en zoveel meer! Een goed moment om na te gaan hoeveel geluk jij hebt en wie weet wat jij gaat bereiken met deze gokkast. .

Het eerste wat je op zal vallen op deze gokkast is toch wel de unieke structuur. Je hebt namelijk zes rollen en hierdoor zijn er erg veel manieren om het spel te winnen. Vanaf €0,20 per spin kun je al inzetten plaatsen. Dit kan uiteraard ook een hoger bedrag zijn, hoe hoger jouw inzet, hoe hoger het bedrag wat aan je uit wordt gekeerd bij winst.

Er zijn op deze gokkast erg veel symbolen te vinden. Daar wil je natuurlijk ook alles over weten. De speelkaarten zijn de symbolen die het minst opleveren en deze hebben de waarde van negen tot de aas. Er zijn ook betere symbolen en dat zijn de edelstenen, ze hebben verschillende vormen en kleuren. Misschien kun je vijf keer de groene smaragd pakken? Als je dat zou lukken dan krijg je 200 credits. Ook kun je de rode robijn verzamelen, want deze is goed voor 750 credits als je er vijf dezelfde symbolen kunt vinden. Iedere ronde die je draait is weer erg spannend en kan echt alle kanten op! Het is aan te raden om de prijzentabel te raadplegen, dan zie je namelijk precies welke symbolen je nodig hebt en hoeveel en welke prijzen jij dan kunt verwachten (beter kun je je niet voorbereiden).

Wild en meer

Op de Bonanza gokkast kom je een Wild tegen. Dit is een staaf dynamiet en deze kan alle andere symbolen op de rollen vervangen, alleen de Scatters niet. Goud is zeer waardevol op deze gokkast. De Scatters zijn namelijk goudstaven en hebben één letter uit het woord GOLD op de staaf staan. Als je het hele woord kunt spellen, krijg je maar liefst 12 free spins. Deze free spins geven jou weer de kans op de oneindige multiplier. Na iedere winst kun je er weer eentje bij verdienen dus de prijs kan erg hoog oplopen. Met een beetje geluk kun je dit al vrij snel ervaren, het is belangrijk dat je eerst gaat kijken met welk bedrag je wilt spelen en dan gaat de rest vanzelf.

Unieke ervaring op Bonanza

Wat je ook als eerste op zou vallen als je een tijdje hebt gespeeld, is dat je op de gokkast Bonanza zoveel kansen hebt op een mooie winst. We hebben het dan over de bonusrondes en ook over het toevoegen van extra rollen. Maar ook de komst van het Wildsymbool zorgt dat je met grote regelmaat gratis spins kunt verdienen. Allemaal redenen om het spel ook te spelen, want het is zeer interessant, iedere ronde weer.