Basketball Star gokkast

Veel spelers kennen de Microgaming gokkasten wel, maar ken jij het spel Basketball Star ook? Een spel met maar liefst 243 winlijnen en met Cascading Reels en stacked Wilds. Er zijn ook gratis spins met extra vermenigvuldigers.

Alleen al als je dit leest begint het toch te kriebelen om ook een gokje te wagen? Je krijgt er al direct zin in wanneer je het spel hebt geopend want dan gaat het publiek al juichen. Het geeft een goede sfeer en je zal je er ook snel thuis voelen en dan is het spel nog niet eens begonnen. Dit moet wel veel belovend zijn en daar ga jij ook achter komen als je deze Microgaming gokkast gaat openen. De gokkast heeft 5 rollen en 3 rijen en bevat ook extra functies waar we je graag alles over vertellen.

Symbolen en meer

Er zijn erg veel symbolen te vinden op de gokkast Basketball Star. Je hebt veel symbolen met spelers en die zijn meer waard dan de sportattributen. Als je 4 of 5 dezelfde symbolen hebt dan kun je 1,2x tot 12x je inzet krijgen uitgekeerd. Maar het gaat er om dat je de juiste symbolen hebt en dan in het goede aantal. Jouw inzet is dan ook nog medebepalend voor hoeveel geld je gaat winnen. Het beste kun je de prijzentabel raadplegen voor je de gokkast Basketball Star van Microgaming wilt spelen. Dit geeft je een goed beeld van de symbolen die je tegen kunt komen, hoeveel je er nodig hebt en welke prijzen er gelden. Hoe hoger jouw inzet is hoe hoger de uitbetaling zal zijn bij winst. Maar eerst maar eens alles over het spel te weten komen en oefenen.

Extraatjes op de gokkast

Er zijn diverse extra’s aanwezig op de gokkast en dit lichten we je in onze uitleg nader toe. Zo kun je te maken krijgen met Cascading Reels. Dit wil zeggen dat na de winst de symbolen ontploffen waarmee je de winst hebt behaald. Vervolgens vallen de symbolen daarboven een plek naar beneden. Er is ook een Stacked Wild. Deze kun je herkennen aan het logo van Basketball Star. Je kunt ze tegen komen op de 3e, 4e en 5e rol. In totaal zijn er op de 3e rol 18 Stacked Wilds te vinden, maar op de 4e rol 25 Stacked Wilds en op de 5e rol 3 Stacked Wilds. Er is ook een Scatter aanwezig en dat is een basketbal die je op alle rollen tegen kunt komen. Als je er 3, 4 of 5 hebt dan krijg je 15, 20 of 25 free spins. Ook zijn er nog extra vermenigvuldigers.

Voor geld spelen

Alle gokkasten kunnen zowel gratis als voor geld gespeeld worden als je naar Microgaming kijkt. Daarom kun je Basketball Star ook spelen met je eigen geld, dit kan al vanaf €0,50 en met maximaal €50 per draai. Je hebt helemaal zelf in de hand met hoeveel geld er wordt gespeeld, maar de gokkast is in ieder geval toegankelijk voor alle type spelers. Hoe hoger jouw inzet is, hoe hoger de uitbetaling zal zijn bij winst. Maar iedere ronde weer ervaar je de spanning die je kunt krijgen bij het gokken. Er kan ook eerst geoefend worden wanneer je dat prettig vindt en dan precies weet wat je kunt verwachten met spelen. Ook kan de gokkast mobiel worden gespeeld, waardoor je nog meer kansen hebt om te winnen. Je hebt dan veel meer vrijheden qua spelen, als je maar beschikt over een goede internetverbinding.