Amatic en de Enchanted Cleopatra gokkast

Veel spelers weten dat de gokkasten van Amatic zeer uniek zijn en zijn ontwikkeld met veel goede graphics. Het is een goede keuze om zelf na te gaan wat Enchanted Cleopatra met jou gaat doen.

Het is een spel met veel gratis spins, maar ook met 243 winmanieren en er is ook een vermenigvuldiger actief. Dit kan zorgen voor mooie winsten en die wil jij zelf ontdekken. Maar het is goed om te weten hoe dat de gokkast werkt, zodat jij er het maximale uit kunt halen. Daarom leggen we je er graag meer over uit en dan kun jij nagaan hoeveel geld je in wilt zetten.

Over het spel

In totaal zijn er op de gokkast Enchanted Cleopatra 5 rollen te vinden en 3 rijen met symbolen. Daarbij zijn er geen vaste winlijnen maar er geldt een win all ways mechanisme. Zo kunnen de winnende combinaties ontstaan wanneer dat symbolen op opeenvolgende rollen van links naar rechts staan, het maakt dan niet uit hoe de positie is op de rollen. Er kan ook al met een laag bedrag van €0,10 worden gespeeld per draai en dan met maximaal €100 per draai. De maximale winst die je kunt behalen is 500x je totale inzet! Dit kan dus snel hoog oplopen en het kan dus voor jou erg spannend zijn om na te gaan hoeveel jij kunt winnen op de gokkast Enchanted Cleopatra.

Symbolen in beeld

Alle gokkasten zijn voorzien van een groot aantal symbolen. Zo kun je op de Enchanted Cleopatra ook veel symbolen zien en deze zorgen allemaal voor mooie uitbetalingen. Daarbij is het hoogst uitbetalende symbool de godin Isis. Als je er 5 hebt verzameld dan krijg je 500x de inzet uitgekeerd. Maar er zijn ook nog de scarabee en het oog van Horus en dan krijg je 100x en 20x je inzet als je er 5 hebt verzameld. Ook zijn er nog lagere symbolen en dan krijg je je inzet nog een aantal keer uitgekeerd. Maar let goed op want er zijn ook extra vermenigvuldigers actief. Wanneer dat een symbool er 2x komt te staan in de winnende combinatie dan zal deze verdubbeld worden. Let op want het is geen Wild maar het kan toch voor mooie prijzen zorgen. Een goede keuze om daarbij ook de prijzentabel te bekijken.

De prijzentabel geeft je een goed beeld van de symbolen die er zijn, hoeveel je er nodig hebt en welke bedragen je dan kunt winnen. Zorg daarom dat je goed bent voorbereid en speel ook mee op de gokkast Enchanted Cleopatra zodat jij alle voordelen in gaat zien en ook voor geld wilt spelen.

Gratis spins bonus

Er is op de gokkast Enchanted Cleopatra een gratis spins bonus actief en deze zal geactiveerd worden wanneer dat je 3, 4 of 5 Scatter Cleopatra symbolen in beeld hebt staan. Je kunt dan 7, 10 of 15 gratis spins verdienen. Dit kan wel eens erg hoog uitpakken als je een beetje geluk hebt. Het is daarom goed om eens te proberen wat het spel met jou doet. Je kunt Enchanted Cleopatra oefenen bij een casino en dan krijg je virtueel tegoed en dan zie je ook hoe snel dat de spins bonus in beeld zal komen. Maak van het gokken een leuke bezigheid en kom er achter hoeveel geluk jij hebt deze dag! Ook mobiel spelen kan uiteraard dus ga ook na wat jouw kansen daarin zijn en spelen maar!